TEKSTPLANLEGGEREN

Et prisvinnende byrå for design av nettsteder for e-handel

Bare trykk på “PLANLEGG TEKST” knappen nedenfor, svar på noen spørsmål om krav til tekst, og teamet vårt vil sende deg en e-post med spørsmål om din bedrift, som gjør at vi kan skreddersy tekst, og innhold til akkuratt deg.

TEKSTPLANLEGGEREN

Bare trykk på «PLANLEGG TEKST» knappen nedenfor, svar på noen spørsmål om krav til tekst, og teamet vårt vil sende deg en e-post med spørsmål om din bedrift, som gjør at vi kan skreddersy tekst, og innhold til akkuratt deg.

Kundeservice av høyeste kvalitet

Få hjelp til ditt innhold

Hvis du er utvikler, eller driver en nettside eller nettbutikk, kommer alltid det samme spørsmålet;  “Hvilket bilde, tekst eller video skal jeg bruke?”. Målet ditt er jo å skille seg ut fra konkurrentene. Hos Evomark har vi mange års erfaring med problemstillingen, og vi har folk som kan gi deg løsningen på dette.

Sammen med deg blir vi enige om teksten som er skreddersydd for deg og din virksomhet. Vi promoterer virksomheten din slik du ønsker å bli sett.

FORBEDRE DEG

FORBEREDELSE

Sett, lest, likt og husket

En profesjonell tekstforfatter vet hva som skal til for å få noen til å se, lese, like og huske det du har skrevet. Ord, vendinger, formuleringer, triggerord og begrep er viktige elementer for å få en tekst til å være engasjerende. Vi bruker god tid på hva du ønsker å oppnå med teksten for å finne den riktige formuleringen.

Språk og oversetting

Vi skriver tekster på både norsk og engelsk. Trenger du teksten på flere språk, har vi dyktige oversettere som står klare til å hjelpe.

Trenger du hjelp?

Har du et prosjekt i tankene som du føler at vi kan hjelpe deg med?

Vi hjelper gjerne. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og en spennende prat.