Evomark AS

Innom.cafe

Nettside ┃ UX-Utvikling

Kunden

Innom.cafe er en koselig liten cafe som serverer nydelig kaffe og retter inspirert fra kysten av California. Vi tilbyr sunn, god og næringsrik mat. Vi er frittstående og kan raskt tilpasse oss kunders ønsker og behov. Flere av våre leverandører er lokale i sentrum av Kristiansand, så ved å benytte vårt tilbud støttes også flere andre lokale aktører. Bestillinger kan hentes eller de kan leveres til avtalt sted og tidspunkt. Du kan komme innom og sitte ned, eller kom innom og ta med deg maten og drikken videre. Møtemat, overtidsmat og annen catering er også blitt populært.

Oppdraget/Løsninger

Innom.cafe ønsket en nettside innspirert av California.
Merkeidentitet ┃ Skreddersydd nettsidedesign ┃ Utvikling av Filtersystem ┃ Interaktive effekter ┃ SEO på stedet ┃ Webhotell

Publiseringsverktøy:

Shopify
Prosjekt ferdistilt
0%

Oppdrag Prosess

1. Undersøkelser

Vi undersøkte konkurrenter, tok oss tid til å fordøye designinspirasjon og analyserte merkevareposisjoneringen deres for å lage en detaljert prosjektplan.

2. Design

Designteamet vårt skapte design- og animasjonskonsepter for nettstedet, ved å bruke merkevarebyggingen og lage skreddersydde designelementer.

3. Utvikling

God mat og drikke

Interessert i å diskutere et prosjekt med oss

Har du et prosjekt i tankene som du føler at vår tilnærming vil fungere godt for

Vi har alltid vært glade for å diskutere prosjektet med deg og sette sammen et gratis forslag, bare fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss for å komme i gang