Evomark AS

Fevikdekk.no

Nettside ┃ UX-Utvikling

Kunden

Fevik Dekk er en lokal bedrift lokalisert på Fevik i Grimstad. De har med hjelp fra Evomark AS doblet sin omsetning, og fått en større plass innenfor dekkbransjen.

Oppdraget/Løsninger

Fevikkdekk ønsket å oppgradere sin tilværelse på internett. Etter å ha brukt en utdatert nettside i mange år. Ønsket de seg flere kunder, og en bedre brukervennlighet for sine kunder.
Merkeidentitet ┃ Skreddersydd nettsidedesign ┃ Utvikling av Filtersystem ┃ Interaktive effekter ┃ SEO på stedet ┃ Webhotell

Publiseringsverktøy:

Shopify
Prosjekt ferdistilt
0%

Oppdrag Prosess

1. Undersøkelser

Vi undersøkte konkurrenter, tok oss tid til å fordøye designinspirasjon og analyserte merkevareposisjoneringen deres for å lage en detaljert prosjektplan.

2. Design

Designteamet vårt skapte design- og animasjonskonsepter for nettstedet, ved å bruke merkevarebyggingen og lage skreddersydde designelementer.

3. Utvikling

Under utviklingen av Fevikdekk`s nettside var det fokus på brukervennlighet, og tilgjengelighet på alle enheter. At kunder skulle enkelt finne ønskede dekk for sin bil var viktig for å skaffe de flere kunder.

Interessert i å diskutere et prosjekt med oss

Har du et prosjekt i tankene som du føler at vår tilnærming vil fungere godt for

Vi har alltid vært glade for å diskutere prosjektet med deg og sette sammen et gratis forslag, bare fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss for å komme i gang