Om oss i Evomark

Vi er et ungt og nyetablert selskap som har et mål om å bidra til å skape vekst.

Vi så at dagens løsninger på den digitale fronten både koster for mye og fungerer for dårlig. Dette inspirerte oss til å starte opp Evomark. Navnet er satt sammen av to engelske ord, Evolutionary og Marketing, og er betegnende på hvordan vi ønsker å fremstå. Nyskapende og utviklende, i tråd med tiden, og sammen med våre kunder.

09.03.2020

Firmaet ble startet opp 09.03.2020 av to gründere, Joachim Lønmo og Bror Sverre Tørklep.

Målet var å tilby en helhetlig løsning for bedrifter som mangler det siste lille når det kommer til synlighet og etablering på Internett. 

Vi skreddersyr løsninger for alle. Uansett om bedriften er liten, mellomstor eller stor. Og det beste av alt – det koster ikke skjorta!

Integritet

Vi ønsker å ha et åpent og ærlig forhold med alle våre kunder.

Kompetanse

I den digitale verden må man være oppdatert kontinuerlig. Vi oppdaterer oss slik at du ikke trenger det.

Kvalitet

Vi leverer det vi lover og går en ekstra mil. Ofte krever vi mer av oss selv enn våre kunder gjør

Møt vårt team

Joachim Lønmo

Daglig leder

Joachim er daglig leder for Evomark AS hvor han har ansvar for den daglige driften. Lønmo har et ønske om å bidra til og skape vekst i kunnskap ovenfor digital utvikling. Videre har han flere års erfaring innen salg og markedsføring, og har gode resultater å vise til. Gjennom erfaring har Lønmo bygget gode relasjoner som har kommet godt til gode i næringslivet. Løsningsorientert og resultat bevisst. Glad i nye utfordringer- og sier aldri nei til en kaffe!

Anders Ilebekk Gundersen

Senior utvikler

Anders er ansatt som UX og senior-utvikler hos Evomark AS.

Dette innebærer arbeidsoppgaver som utvikling av UX/brukervennlighet, koding av det visuelle på nettsider, utvikling av mockups og prototyper, motion graphics og grafisk design.

Har studert 2 år med frontend-utvikling via CA University.

Gustav Steimler

Tekstforfatter og grafisk designer

Multimedieteknologi av utdannelse. Idrettsglad person med sans for gøyale ord og vendinger.

Robin Lee Wongraven

Innholdprodusent

Robin er en entusiastisk, hardtarbeidende og imøtekommende person, med øye for detalj og kvalitet. Han er utadvendt, hyggelig og glad i å møte nye folk og utfordringer. Som innholdsprodusent for Evomark AS, vil Robin gi 110% for å sørge for at kunden blir fornøyd og får visualisert sin sosiale front.
 
 
 

Rando Martinson

Medieprodusent

Rando har bred erfaring innen lyd/bilde og fokuserer på stadig videreutvikle seg. I tråd med tiden former Rando gjennom kunnskap, teknologi og hardt arbeid et sluttprodukt som kundene våre kan være stolte av.