Ølbrygging

Ølbrygging

For å skape resultater og vekst, må vi snakkes regelmessig. Sånn oppstår de virkelig gode relasjonene!

Oppgaven
Etter å ha sett på markedsføringen til Ølbrygging hadde vi noen forslag til konkrete forbedringspunkter som vi ønsket å snakke med de om. Vi avtalte møte, der vi la frem en slagplan på hvordan vi mente at Ølbrygging burde jobbe på den digitale fronten.

Resultatet

Dette syns de var verdifullt, og som et prøveprosjekt satte de i gang deler av planen vi la frem. Resultatet ble en markant økning i salget på nettbutikken.

Som følge av dette gode resultatet ble vi en fast sparringspartner, og har siden utført samtlige kampanjer på sosiale medier. Kampanjene leverer godt over gjennomsnittet, og i 2021 har Evomark bidratt gjennom sosiale medier-markedsføring til en omsetning på over 5 millioner kroner i nettbutikken.

Vi er utrolig stolte av samarbeidet vi har hatt med Ølbrygging AS 

Kjell Einar Karlsen
Kjell Einar Karlsen
Read More
Vi har gjennom samarbeidet med Evomark på SOME endret måten vi jobber på og sammen oppnådd svært gode resultater. De har fungert som en sparringpartner, tilrettelegger og utfører på markedsføring, og de har i tillegg vært kreative og funnet andre vinklinger enn vi benyttet før samarbeidet startet. Vi vil generelt anbefale alle som ikke har en satt digital strategi om å benytte seg av eksterne ressurser som tilfører nye vinklinger. Evomark er et godt eksempel på en sånn type samarbeidspartner. Kjell E Karlsen/Ølbrygging AS

Få hjelp av oss i dag

Vi hjelper deg med:

  • Å forstå markedsføring på sosiale medier
  • utnytte mest mulig av det internett har å tilby.

Kontaktperson

Joachim Lønmo

Daglig leder
Joachim@evomark.no  /  98838498