Nettside

Vi er spesialister på utforming av hjemmesider, til alle typer behov. Vi skreddersyr din hjemmeside til å passe dine behov og ønsker. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Mobile first

Mellom 70-80 % av all trafikken som drives til nettsider i dag kommer fra nettbrett eller mobiltelefon. De fleste nettsider er per dags dato bygget for å fungere best på en datamaskin. I dag må du derimot beregne at de aller fleste som besøker nettsiden din, gjør det fra en mobil eller nettbrett. Hvor ofte besøker du selv nettsider på mobil kontra datamaskin?

Sikkerhet

Sikkerhet er en av de viktigste tingene å tenke på, over 30.000 hjemmesider blir daglig utsatt for angrep og informasjonstyveri. Alt for mange bedrifter i verden i dag undervurderer sikkerheten til sin nettside. 

Med over 12 års erfaring innenfor utvikling og drift av hjemmesider, vet vi hva som nødvendig for å gjøre dine nettsider trygge. 

Hva er ditt behov?

Alle bedrifter har forskjellige behov. Noen er ikke klar over hvilket behov de har, noen har behov for en enkel nettside og andre har behov for et stort system. Ingen utfordring er for liten – vi tar den uansett! 

Sammen med en grundig behovsanalyse, leverer vi de funksjonene du måtte behøve på din hjemmeside. 

Snakk med kunden

Det å ha en mulighet til å kommunisere med kunden underveis i kjøpsprosessen er viktig, og styrker forholdet mellom din kunde og din bedrift. Det kan være noe så enkelt som en nyhetsoppdatering, der de siste relevante nyheter legges ut, eller litt mer komplekse ting som skjemaer, spørreundersøkelser og lignende. Jo enklere det er for kunden å nå ut til deg, jo større er sannsynligheten for at du får de som kunde.

Få hjelp av oss i dag

Vi hjelper deg med:

  • Å forstå markedsføring på sosiale medier
  • utnytte mest mulig av det internett har å tilby.

Kontaktperson

Anders Gundersen

Senior Utvikler
Anders@evomark.no  /  47676667

Døren til suksess i salg og markedsføring

En nettside skal fungere som en plattform for salg og informasjon. Den skal være lett å finne, brukervennlig og fristende for dine kunder. Den skal være noe du er stolt over, og ønsker å vise frem så ofte som mulig.

Nettløsninger vi kan hjelpe deg med

  • Enkel nettside
  • Bookingsystemer
  • Betalingsfunksjoner
  • Intranett
  • Innloggingssystemer
  • Brukersystemer

Bli funnet på Google!

En fin nettside som ingen finner, er like ille som en ikke-eksisterende nettside. Evomark har over 10 års erfaring med søkemotoroptimalisering (SEO). La Google være din beste venn!