Evomark AS

Hvordan kan Google ads skape vekst for din bedrift ?

Med det stadig skiftende landskapet innen digital markedsføring, kan det være vanskelig å holde tritt med de siste trendene og strategiene. En av de mest populære strategiene akkurat nå er å bruke Google Ads for å skape vekst for bedriften din.

Google Ads er et utrolig kraftig verktøy som tilbyr en rekke fordeler for bedrifter i alle størrelser. Ved å generere mer trafikk, som igjen kan øke salget, kan det være en fin måte å nå potensielle kunder og øke omsetningen.

I denne artikkelen diskuterer vi hvordan Google Ads kan skape vekst for bedriften din og hvordan du kan komme i gang.

Hva er Google Ads?

Google Ads (tidligere AdWords) er et nettbasert annonseringsverktøy utviklet av Google som lar bedrifter nå potensielle kunder gjennom målrettede, søkeordbaserte annonser. Det er en form for betal-per-klikk-annonsering (PPC), noe som betyr at bedrifter kun betaler for annonsene sine når noen klikker på dem. Dette gjør det til en svært kostnadseffektiv form for annonsering, ettersom bedrifter kan målrette annonsene mot en bestemt demografisk gruppe og ha full kontroll over budsjettet.

Når en bruker søker etter produktet eller tjenesten som en bedrift annonserer for, vil Google Ads plassere annonsene deres øverst på resultatsidene. Dette sikrer at virksomheten blir sett av potensielle kunder og øker sjansene deres for å få et salg.

Fordeler med å bruke Google Ads

Google Ads kan være et kraftig verktøy for å utvide virksomheten din. Med muligheten til å nå potensielle kunder gjennom en av verdens mest populære søkemotorer, kan Google Ads tilby en effektiv plattform for å hjelpe bedrifter med å nå sin målgruppe, øke merkevarebevisstheten og generere konverteringer.

Google Ads har mange fordeler. For det første er det en av de mest kostnadseffektive markedsføringsverktøyene som er tilgjengelige i dag.

Beløpet du bruker avhenger av hvor mye du er villig til å investere, samt konkurranseevnen til søkeordene du velger. Ved å målrette de riktige søkeordene og administrere budsjettet ditt effektivt kan du få mest mulig ut av Google Ads-kampanjene dine. Google Ads tilbyr også en omfattende rekkevidde få andre tilbydere kan matche.

Hvordan lage en vellykket Google-annonse

Å lage en vellykket Google Ads-kampanje krever nøye planlegging og strategiarbeid.

Her er noen tips for å hjelpe deg i gang

 • Definer mål
  • Definer hva du vil oppnå med kampanjen din. Ønsker du å øke merkekjennskapen? Øke trafikken til nettstedet? Generere potensielle kunder? Når du har etablert målet ditt, kan du bygge Google Ads-kampanjen din deretter.
 • Undersøk ditt publikum
  • Å vite hvem målgruppen din er avgjørende for å skape gode resultater. Hvem er dine mulige kunder? Kjønn, alder, yrke, geografi. Alt dette er med på å definere din målgruppe.

Her er noen tips om hvordan du optimaliserer Google Ads-kampanjene dine for å maksimere vekst og suksess.

 • Sett realistiske mål
  • Før du lanserer en ny Google Ads-kampanje, er det viktig å sette seg realistiske mål. På denne måten vet du nøyaktig hva du håper å oppnå, og kan skreddersy kampanjene dine deretter. Still deg selv spørsmål som “Hvor mye vil jeg øke salget?” og «Hvor mye er jeg villig til å bruke på Google Ads?»
 • Undersøk søkeord
  • For å få mest mulig ut av Google Ads kan det være nyttig å vite hvilke ord som vil treffe best. Vet du hva din målgruppe søker etter? Lignende ord og fraser? 

Trenger du hjelp til å komme igang? Book en time med oss, så hjelper vi deg.