Evomark Stories

Via Evomark Stories deler vi stort og smått om digital markedsføring. Vi deler av
vår kunnskap om blant annet SEO, blogging, digital annonsering og sosiale
medier, og gir deg nyttige tips og triks vi tror kan komme godt med for deg
som skal markedsføre bedriften din på nett.
Er det noe spesielt du er
interessert i å lære mer om?
Send oss gjerne dine ønsker,vi liker en
utfordring

SEO

Uncategorized
Anders

Hva er SEO?

Hjemmesiden er selskapets viktigste

SEO står for søkemotoroptimalisering, som er praksisen med å øke mengden og kvaliteten på trafikken til nettstedet ditt gjennom organiske søkemotorresultater.

Uncategorized
Anders

5 enkle SEO-tips for bedre CTR

CTR står for “clickthrough rate” og er en enhet for å måle hvor mange av de som ser en lenke i søkeresultatet (SERP) som faktisk trykker på den. Her får du tips til hvordan du kan forbedre dette tallet.

Nettsider

Uncategorized
Anders

Hva er viktig å ha på nettsiden?

Nettsiden er for mange førsteinntrykket man får av bedriften din, derfor er det viktig å ha alt på stell. Vi har samlet de viktigste tingene nettsiden din bør inneholde.

Nyttige Tips

Uncategorized
Anders

Clubhouse

ClubHouse er et sosialt medium. Det er det sjette største sosiale mediet i verden, ifølge App Store. Det som skiller ClubHouse fra andre sosiale medier er at dette er 100% stemmebasert. Det er en app der man prater sammen. Sånn på ordentlig. Med ord og stemmer og sånn.

Uncategorized
Anders

iOS 14 og Facebook – hva er greia?

Hvis du driver en Facebook-side, og kjører annonser, så har du antakelig støtt på meldingen om at Apple innfører endringer med sitt nye operativsystem iOS14.

Det som skjer med denne oppdateringen er at det vil bli endring på hvilken måte Facebook er i stand til å ta imot og prosessere hendelser som for eksempel Facebook-pikselen.

Du har kanskje hørt uttrykket ”halvparten av alle pengene jeg bruker på reklame er bortkastet. Problemet er at jeg ikke vet hvilken halvpart” – John Wanamaker (1838-1922). Dette har vært en utfordring med reklame i tradisjonelle kanaler inntil de sosiale plattformene kom. Nå er alt snudd på hodet, og vi vet hvordan du skal forholde deg til det.

Digital annonsering

Har du vurdert å annonsere på VG, Dagbladet, Finn.no, Fædrelandsvennen eller andre nettsteder? Kanskje eventuelt på Google? Ta kontakt. Vi er eksperter på digital annonsering.

Suksesshistorier

Uncategorized
Anders

Lillesand Hudpleie

I forbindelse med Black Week hadde Lillesand Hudpleie et tilbud på gavekort. Vår oppgave var å markedsføre dette tilbudet.