Evomark Stories

Via Evomark Stories deler vi stort og smått om digital markedsføring. Vi deler av
vår kunnskap om blant annet SEO, blogging, digital annonsering og sosiale
medier, og gir deg nyttige tips og triks vi tror kan komme godt med for deg
som skal markedsføre bedriften din på nett.

På bloggen kan du lese om 

Er det noe spesielt du er
interessert i å lære mer om?
Send oss gjerne dine ønsker,vi liker en
utfordring
Nyttige Tips
Uncategorized
Anders

5 ting du burde vite om digital markedsføring

Sosiale medier markedsføring, også kalt SMM, er hvordan man når ut til potensielle kunder på sosiale medier, uten at forbrukeren leter etter noe å kjøpe. Facebook og Instagram er populære kanaler, der vi kan treffe potensielle kunder, og gjennom riktig oppsett av annonser treffe din målgruppe så nøyaktig som mulig.

Les hele innlegget
Uncategorized
Anders

iOS 14 og Facebook – hva er greia?

Hvis du driver en Facebook-side, og kjører annonser, så har du antakelig støtt på meldingen om at Apple innfører endringer med sitt nye operativsystem iOS14.

Det som skjer med denne oppdateringen er at det vil bli endring på hvilken måte Facebook er i stand til å ta imot og prosessere hendelser som for eksempel Facebook-pikselen.

Les hele innlegget
Uncategorized
Anders

Clubhouse

ClubHouse er et sosialt medium. Det er det sjette største sosiale mediet i verden, ifølge App Store. Det som skiller ClubHouse fra andre sosiale medier er at dette er 100% stemmebasert. Det er en app der man prater sammen. Sånn på ordentlig. Med ord og stemmer og sånn.

Les hele innlegget
SEO
Markedsføring

Hva er SEO?

Hjemmesiden er selskapets viktigste

SEO står for søkemotoroptimalisering, som er praksisen med å øke mengden og kvaliteten på trafikken til nettstedet ditt gjennom organiske søkemotorresultater.

Les hele innlegget
Markedsføring

5 enkle SEO-tips for bedre CTR

CTR står for “clickthrough rate” og er en enhet for å måle hvor mange av de som ser en lenke i søkeresultatet (SERP) som faktisk trykker på den. Her får du tips til hvordan du kan forbedre dette tallet.

Les hele innlegget
Nettsider