Digital

Verden har blitt digital, og det har kommet for å bli. Det er avgjørende for enhver virksomhet å være tilstede på internett i dagens marked. Det vil si ikke bare være tilstede, men å være fremst i køen. Vi hjelper deg med nettopp det!

Under har vi listet noen av tingene vi kan hjelpe deg med. Det finnes også et utall andre områder som vi ikke har ramset opp her, som for eksempel applikasjonsutvikling og så videre. Ta derfor kontakt med oss om du har konkrete prosjekter som vi kan hjelpe deg med.

Du har kanskje hørt uttrykket ”halvparten av alle pengene jeg bruker på reklame er bortkastet. Problemet er at jeg ikke vet hvilken halvpart” – John Wanamaker (1838-1922). Dette har vært en utfordring med reklame i tradisjonelle kanaler inntil de sosiale plattformene kom. Nå er alt snudd på hodet, og vi vet hvordan du skal forholde deg til det.

Vi er spesialister på utforming av hjemmesider, til alle typer behov. Vi skreddersyr din hjemmeside til å passe dine behov og ønsker. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Trenger du råd til hvordan du skal forholde deg til markedsføring? Ikke vær redd for å ta en telefon til oss, eller å sende oss en mail. Vi kan hjelpe deg.

Å sende nyhetsbrev og eposter til dine kunder er en av de sikreste oppskriftene på salg. Da er det noen ting som er viktig å huske på:

  1. Kunden skal motta eposten din
  2. Kunden må ville åpne eposten din
  3. Kunden må ville kjøpe det du selger.

Vi kan hjelpe deg med å sette opp lønnsomme og informative eposter som gir konvertering.

Å si noe til et feil publikum, er det samme som ikke å si noe. Derfor er innsikt og dataanalyse så viktig. Det å vite hvem som er inne på siden din. Når de er inne, og hva de er inne på. Gjerne også hvor lenge. Dette er viktig informasjon som kan bidra til økt konvertering.

Har du vurdert å annonsere på VG, Dagbladet, Finn.no, Fædrelandsvennen eller andre nettsteder? Kanskje eventuelt på Google? Ta kontakt. Vi er eksperter på digital annonsering.

Å havne på første resultatside på søkemotorer er alfa og omega. Tenk etter selv, hvor mange ganger har du gått til side to når du har søkt på noe? Ingen, sa du? Vi hjelper deg med å ta de rette grepene for å havne øverst på søkeresultatene.

I disse dager er det å ikke ha en nettbutikk døden. De fleste leter etter en butikk på nett der de kan handle fra, uansett hva det er. Klær, sko, hvitevarer. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en funksjonell og lekker nettbutikk, som fungerer sømløst for både kunden og deg. Ta kontakt i dag.