Design

Et velfungerende design kan være forskjellen på salg og ikke salg, dårlig eller god markedsføring. All design trenger ikke å se fantastisk ut. Den må være tilpasset målgruppen din.

Et budskap om et billig produkt kan ha et annet visuelt uttrykk enn et produkt et dyrere produkt. Uansett hva ditt behov er – vi har designere som kan faget. Ta en titt under for å se noen av tingene vi kan hjelpe deg med.

Illustrasjon

Noen ganger får man en knallbra ide i hodet, uten å klare å få den ned på papir. Ta med oss inn i tankene dine og fortell oss hvordan ideen din ser ut, så skal vi sette den til live gjennom en flott illustrasjon.

Design av logo

En logo er ditt firmas kjennemerke. Det er det symbolet som du skal assosieres med. Med en gjennomarbeidet logo kan du fortelle om firmaet ditt, hvor det kommer fra, hvilke verdier du ønsker å forfekte, og hvordan du ønsker at ditt firma skal fremstå. Sammen kommer vi frem til den logoen som forteller din historie.

Ux-Design

UX står for User Xperience, eller brukeropplevelse på godt norsk. Dette handler om å tilpasse en hjemmeside til brukerens behov, analysere brukervennligheten og brukermønsteret for å optimalisere så mye som mulig. Dette for at kunden din skal føle at veien fra å gå inn på siden til å sjekke ut handlevognen er så enkel og så sømløs som mulig.

Visittkort

Et fint visittkort er med på å styrke inntrykket av at din bedrift er solid og troverdig. Vi i Evomark lager visittkort som du kan være stolt av å gi bort.  Kontakt oss

Webdesign & Nettside design

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lectus dui, volutpat dapibus neque ac, convallis tincidunt risus. Ut vel euismod nisi. Pellentesque mattis varius tellus sit amet iaculis.

Mobilapplikasjon design

Har du behov for en app? Våre teknikere står klare til å hjelpe deg med ditt behov, enten det er lite eller stort.